Subway kluuvi

Helsinki Kluuvi – Ravintolat – SUBWAY® Suomi

Ravintolat – SUBWAY® Suomi

Helsinki Kluuvi. Osoite: Kauppakeskus Kluuvi, Pohjakerros Aleksanterinkatu 9 00100 Helsinki. Puh/fax: Puh: 0504709754. Avoinna: ma: 10.00–20.00.

Etsi kartalta kotisi tai työpaikkasi lähin Subway® -ravintola.

Helsinki Kluuvi – SUBWAY® Suomi

SUBWAY® Suomi

Kauppakeskus Kluuvi, Pohjakerros Aleksanterinkatu 9 00100 Helsinki. Puh. 0504709754 · Näytä reitti. Aukioloajat. ma, 10.00–20.00. ti, 10.00–20.00.

Subway – Kluuvi

Subway yksi maailman suurimpia pikaruokaravintolaketjuja, joka tarjoaa sinun valintojesi mukaan täytettyjä leipiä.

Valitse eri vaihtoehdosta haluamasi leipä ja täytteet. Lisää makuja mausteilla ja kastikkeilla. Meiltä myös herkulliset wrapit ja salaatit.

Subway Kluuvi, Helsinki: Arvostelut | Eat.fi

eat.fi

Subista odottaa aina saavansa sitä samaa, tasalaatuista ja tutun makuista. Useita kertoja Kluuvin subissa poikenneena leipä, täytteet ja palvelu ovat olleet …

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Subway Kluuvi | Wolt | Kotiinkuljetus | Helsinki

Tomaattibasilika-tortillaan käärityt isot wrapit sisältävät proteiinia, kasviksia ja kastikketta. Kokeile suosikki-Subisi® wrapina! American Steakhouse Melt …

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Subi tehdään alusta asti sinun haluamillasi täytteillä. Valittavanasi on seitsemän erilaista leipävaihtoehtoa, jonka koon voit valita nälkäsi mukaan. Tarkemmat allergiatiedot löydät täältä http://www.subway.fi/pdf/allergeenitaulukko.pdf

SUBWAY osoitteessa Aleksanterinkatu 9 Helsinki ES

Subway®-ravintolat – Subit®, salaatit, wrapit ja paljon muuta | SUBWAY osoitteessa Aleksanterinkatu 9 Helsinki ES

Tietoa Subwaysta® Helsinki Kluuvi. Lähin Subway®-ravintolasi osoitteessa Aleksanterinkatu 9 tarjoaa sinulle herkullisia Subeja®, salaatteja ja wrapeja.

Käy paikallisessa Subwayssa osoitteessa Aleksanterinkatu 9 Helsinki, ES ja löydä läheltäsi ravintola, joka tarjoaa tuoreita subeja, leipiä, salaatteja ja paljon muuta. Näytä SUBWAY® menyyn runsas valikoima ja tutustu better-for-you -aterioihin!

Subway Helsinki Kluuvi – Y-tunnus: 1890528-9 – Finder

Yhtiön Subway Helsinki Kluuvi liikevaihto oli 967 tuhatta ja tilikauden tulos -43 tuhatta. Liikevaihto laski 30,5%. Liikevoittoprosentti oli -3,7%. Tiedot …

30 cm Subi® Subway® Kluuvista tai Kaisaniemestä – Offerilla

30 cm Subi® Subway® Kluuvista tai Kaisaniemestä -44% vain 5,5€ | Offerilla

30 cm Subit® nyt Kluuvin ja Kaisaniemen Subwaysta®! Vastapaistetut Subit® täytetään … Subway® Kluuvi sijaitsee Kauppakeskus Kluuvin pohjakerroksessa.

30 cm Subit® nyt Kluuvin ja Kaisaniemen Subwaysta®! Vastapaistetut Subit® täytetään juuri sinun makusi mukaan: valitse itse täytteet ja kasvikset.

SUBWAY KLUUVI, auki tänäänkin klo 8-21! Maistuisiko …

Keywords: subway kluuvi