Pizza rax lahti

Lahti, Karisma – Rax

Lahti, Karisma | Rax

Lahti, Karisma. Yhteystiedot Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti 040 187 9871 · karisma.rax@restel.fi. Aukioloajat Ma–Pe10-20La10-19Su12-19.

Rax Pizzabuffet | Etusivu | Rax

Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Saat tilattua …

Raxissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Kun haluat tilata ruuat mukaan, valitse Rax KotiBox.

Rax Pizzabuffet | Ravintolat

Rax Pizzabuffet | Ravintolat | Rax

Rax palvelee 30 ravintolan ja yhden ruokarekan voimin ympäri Suomen. Lähimmän ravintolasi yhteystiedot ja aukioloajat löydät valitsemalla ravintolan alla …

Täältä löydät Rax Pizzabuffet -ravintolat.

Rax Pizzabuffet – – Kauppakeskus Karisma

Kauppakeskus Karisma, Lahti – Kaikki liikkeet

Rax KotiBox -valikoimaan kuuluu pizzoja, pizzataskuja, salaatteja sekä lämpimien pikkupurtavien boxeja. Kaikki KotiBox-annokset valmistetaan tilauksesta, joten …

Karismassa on lähes 60 liikettä. K-Citymarket palvelee joka päivä 8-21, muut erikoisliikkemme vähintään ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18. Karismassa on 12 ravintolaa ja kahvilaa.

Rax Pizzabuffet Karisma | Wolt | Kotiinkuljetus | Lahti

Rax Pizzabuffet Karisma | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.lahti

Rax Pizzabuffet Karisma. Aina omalla maulla. Kuljetus: 1,99 €. Minimitilaus: 10,00 €.

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti

Rax Pizzabuffet , Ravintolat, Lounasravintolat – Visit Lahti

Visit Lahti | Rax Pizzabuffet , Ravintolat, Lounasravintolat

Koko perheen Rax Pizzabuffet sijaitsee Kauppakeskus Karismassa Lahdessa ja toimii “syö ja juo niin paljon kuin haluat” -periaatteella. Tarjolla pizzaa …

Koko perheen Rax Pizzabuffet sijaitsee Kauppakeskus Karismassa Lahdessa ja toimii

Rax, Buffet, Pizzabuffet, lounasravintolat, Pizzeria, Lahti | PNS.fi

Rax, Buffet, Pizzabuffet, lounasravintolat, Pizzeria, Lahti | Golden Rax Pizzabuffet Lahti

Lahden Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valikoimistamme löydät viittä erilaista …

Lahden Golden Rax Pizzabuffettin herkullisesta ja runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Valikoimistamme löydät viittä erilaista pizzaa:
Pepperoni
Kinkku-ananas
Tonnikala-katkarapu
Päivän pizza (päivittäin vaihtuva maku)
Kasvispizza

Kaikki pizzamme ovat laktoosittomia (poikkeuksena kasvispizzan vähälaktoosinen salaattijuusto) ja pyydettäessä valmistamme myös gluteenitonta pizzaa. Buffetissamme voit pizzan lisäksi herkutella chicken wingseillä, lasagnella, kermaperunoilla, sipulirenkailla, lihapullilla, pikkunakeilla, 23 eri vaihtoehtoa sisältävällä salaattipöydällä, päivän keitolla, pizzaleivällä ja nachoilla. Buffetaterian juomavalikoimaan kuuluvat Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite Zero, sooda, maito ja vesi. Buffetaterian hintaan sisältyvät myös kahvi, tee, kaakao, cappucino ja espresso. Kaikkea voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat.

Valittavanasi on myös kevyempi vaihtoehto Salaattibuffet, jossa voit koota mieleisesi salaattiannoksen 23 eri raaka-aineesta. Lisäksi salaattibuffettiin kuuluvat päivän keitto, pizzaleipä, juomat ja kahvit.

Jälkiruoaksi suosittelemme jäätelöä marjahilloilla hintaan 1,00 €, jolloin voit syödä jäätelöä niin paljon kuin haluat.Lisätietoja tuotteistamme löydät ravintoarvotaulukostamme.

Tervetuloa – Syö ja juo niin paljon kuin haluat

Lounas Rax Pizzabuffet Karisma, Lahti – Lounaat.info

Lounas Rax Pizzabuffet Karisma, Lahti

Rax Pizzabuffet Karisma · Maanantaina 20.2. · Tiistaina 21.2. · Keskiviikkona 22.2. · Torstaina 23.2. · Perjantaina 24.2. · Lauantaina 25.2. · Sunnuntaina 26.2.

Rax Pizzabuffet Karisma, Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti. Lounas ma-la: 10-20, su: 12-19. Käyttäjien arvio: ei arvioita

Rax Buffet Lahti, Lahti: Reviews – Eat.fi

eat.fi

12.10.2016 — lasagne on myös mainion makuista. ja rax buffetin hinnalla saisi paikallisessa pizzeriassa yhden kebabin ja 0,5 juoman. ​.

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Pizza Rax, Karisma, Lahti – polomap

Pizza Rax, Karisma, Lahti — Kauppiaankatu, puhelin 040 1879871, aukioloajat

Pizza Rax, Karisma, osoite — Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti, Suomi, puhelin 040 1879871, aukioloajat. Löytyy ryhmiin: pizzeria, ravintola.

Keywords: pizza rax lahti, pizza rax karisma