Pizza kotiinkuljetus oulu

Ristorante Pizzeria Da Mario: Pizzeria Oulu

Pizzeria Oulu | Ristorante Pizzeria Da Mario

Oulun vanhimmassa pizzeriassa, Da Mariossa, paistuu herkulliset pizzat ja alkuruuaksi maistuu raikas salaatti runsaasta valikoimasta.

Oulun vanhimmassa pizzeriassa, Da Mariossa, paistuu herkulliset pizzat ja alkuruuaksi maistuu raikas salaatti runsaasta valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan!

Oulu suosikkiravintolat kotiinkuljetettuna – Foodora

Pizzeria Santa Maria tunnetaan yleisesti nopeasta palvelusta ja kotiinkuljetus toiminnasta. Olemme perinteikäs pizzeria Oulussa.

Lähin Pizza

Maistuisiko herkullinen pizza? Tilaa nyt Kotipizzan verkkokaupasta ja nauti! Tilaa verkkokaupastamme! Parempaa pizzaa saa hakea. Tuoreempaa.

Pizzeria Milan Maikkula, Oulu

Pizzeria Finlandia on tuttu Ravintola Oulun keskustassa. Listallamme on Herkullisia pizzoja, kebabeja, salaatteja ja paljon muuta.

Maikkulan Milan on pizzeria, joka toimii uudella energialla ja lujalla ammattitaidolla, palvelun tai raaka-aineiden laadusta tippaakaan tinkimättä.

Aloitus – SantaMariaPizzeria . Tervetuloa Pizzeria Santa …

Aloitus – SantaMariaPizzeria . Tervetuloa Pizzeria Santa Mariaan – Tuiraan.

Oulu. Yöpizza tarjoaa nimensä mukaisesti pizzaa vain yöllä. Avoinna Joka päivä 21:00 – 05:00. Yhteystiedot … Tilaa ruokaa kotiinkuljetuksella nopeasti …

Aloitus. Pizzeria Santa Maria tunnetaan yleisesti nopeasta palvelusta ja kotiinkuljetus toiminnasta. Olemme perinteikäs pizzeria Oulussa.

Kotipizza

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Kaupungin vanhin pizzeria, Da Mario, on perheyritys, joka avasi ovensa ensimmäisen kerran vuoden 1981 lopulla …

Maistuisiko herkullinen pizza? Tilaa nyt Kotipizzan verkkokaupasta ja nauti! Tilaa verkkokaupastamme! Parempaa pizzaa saa hakea. Tuoreempaa. Lounastarjous arkisin.

Ravintola Oulu | Oulun paras pizzeria

Pizzeria La Festa, Pakkahuoneenkatu 34 90100 Oulu p. (08) 371 953 pizzeria@lafesta.fi. Ma-La 10.30-22.00. Su 11.00-22.00. Pizzeria La Festa Oivahymy.

Pizzeria Finlandia on tuttu Ravintola Oulun keskustassa. Listallamme on Herkullisia pizzoja, kebabeja, salaatteja ja paljon muuta.

Yöpizza – Pitsa Online

Yöpizza – Pitsa Online

Yöpizza tarjoaa nimensä mukaisesti pizzaa vain yöllä. Avoinna Joka päivä 21:00 – 05:00 Yhteystiedot Asemakatu 17 90100 Oulu

Pizzeria Da Mario | Wolt | Kotiinkuljetus | Oulu

Pizzeria Da Mario | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.oulu

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Kaupungin vanhin pizzeria, Da Mario, on perheyritys, joka avasi ovensa ensimmäisen kerran vuoden 1981 lopulla Asemakadulla. Pian tämän jälkeen siirryttiin Torikadun tiloihin, joissa ollaan oltu jo yli 30 vuotta. Aivan Oulun keskustassa sijaitsevassa Da Mariossa on aitoa italialaista tunnelmaa ja ystävällinen ilmapiiri.Ruokalistamme perustana ovat ensiluokkaiset raaka-aineet, joista ei tingitä. Pizzan herkullisuuden salaisuus piileekin alkuperäisessä reseptissä, jonka opimme Da Marion perustajalta, italialaiselta, Mario Patellalta. Olemme halunneet pitää perinteistä kiinni ja keskittyneet vain siihen, mitä osaamme parhaiten, eli pizzaan.

Pizzeria La Festa – Oulu

Pizzeria La Festa

Keywords: pizza kotiinkuljetus oulu