Netflix Elokuvat 2022: Uudet elokuvat Netflixissä ja parhaat suositukset

Netflix on yksi maailman suosituimmista suoratoistopalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia eri genreistä. Vuonna 2022 Netflix jatkaa loistavalla elokuva- ja sarja tarjonnallaan, lisäten säännöllisesti uusia elokuvia kattavaan valikoimaansa. Tässä artikkelissa esittelemme parhaita uutuuksia ja suositeltuja elokuvia Netflixissä vuonna 2022.

Netflix-uutuudet ja uudet elokuvat

Netflix tarjoaa jatkuvasti uusia elokuvia kokoelmiinsa, ja vuosi 2022 ei tee poikkeusta. Tässä muutamia kohokohtia, jotka tulevat saataville lähitulevaisuudessa:

 • Pimeät sydämet: Tämä odotettu rikoselokuva kertoo pimeän tarinan kahdesta rikostutkijasta, jotka joutuvat kohtaamaan henkilökohtaiset demoninsa ratkoessaan vaarallista murhatapausta.
 • Rakkautta sinun tavallasi: Tämä romanttinen draamaelokuva seuraa kahden nuoren rakkaustarinaa, joka kohtaa monia esteitä ja haasteita matkallaan.
 • Avaruuden sankarit: Seikkailuanimaatio koko perheelle, joka vie katsojat jännittävälle matkalle läpi avaruuden.
 • Pimeyden voimat: Tämä yliluonnollinen trilleri kertoo yliluonnollisista tapahtumista pienessä kylässä, ja kuinka pimeät voimat vaikuttavat sen asukkaiden elämään.
 • Ajan pyörteet: Tieteiselokuva, joka vie katsojat aikamatkalle menneisyyteen ja tulevaisuuteen, kiehtovien tapahtumien ja salaperäisyyksien äärelle.

Netflix-elokuvat suositukset

Jos etsit hyviä elokuvia Netflixistä, tässä muutamia suosituksia eri genreistä:

Toiminta ja jännitys

 • Extraction: Tämä toimintatrilleri seuraa salamurhaajan tehtävää pelastaessaan siepatun pojan hengenvaarasta. Elokuvan pääosassa nähdään Chris Hemsworth.
 • Bird Box: Tämä kauhuelokuva kertoo maailmasta, jossa mystinen olento saa ihmiset tappamaan itsensä, jos he katsovat sitä. Elokuva on täynnä jännitystä ja yllätyksiä, ja Sandra Bullock tekee upean roolisuorituksen päähenkilönä.
 • El Camino: A Breaking Bad Movie: Tämä elokuva jatkaa suositun Breaking Bad -sarjan tarinaa, keskittyen Jesse Pinkmanin kohtaloon sarjan tapahtumien jälkeen.

Komedia

 • The Half of It: Tämä romanttinen komedia kertoo introvertin nuoren naisen tarinan, joka auttaa koulun suosituinta poikaa voittamaan tytön sydämen. Elokuva nostaa esiin teemoja nuoruudesta ja identiteetistä.
 • Superbad: Tämä komediaelokuva seuraa ystävyksiä, jotka yrittävät järjestää ikimuistoisen bileillan ennen lukion päättymistä. Elokuvan hulvattomasta huumorista vastaa koomikkokolmikko Seth Rogen, Evan Goldberg ja Jonah Hill.
 • Deadpool: Tämä supersankarielokuva kertoo antihankalasta supersankarista, joka yrittää kostaa menetetyt rakkaimpansa. Ryan Reynolds loistaa roolissaan ja tarjoaa katsojille hulvattomia hetkiä ja huippuluokan toimintaa.

Draama

 • The Irishman: Tämä rikosdraamaelokuva seuraa yhden miehen tarinaa, joka oli mukana mafian tapahtumissa ja murhissa 1900-luvun Yhdysvalloissa. Elokuvan takana on mestariohjaaja Martin Scorsese, ja pääosissa nähdään Robert De Niro, Al Pacino ja Joe Pesci.
 • Marriage Story: Tämä draamaelokuva kertoo eroprosessista ja perheen hajoamisesta. Elokuva nostaa esiin aiheita rakkaudesta, tuskasta ja kompromisseista. Pääosarooleissa nähdään Scarlett Johansson ja Adam Driver.
 • The Shawshank Redemption: Tämä klassikkoelokuva kertoo vankilaelämästä ja ystävyydestä vaikeissakin olosuhteissa. Elokuva on täynnä koskettavia hetkiä ja mieleenpainuvia roolisuorituksia, kuten Morgan Freemanin unohtumaton esitys.

Näiden elokuvien lisäksi Netflix tarjoaa valtavan valikoiman muita elokuvia eri genreistä, jotka tarjoavat viihdettä ja jännitystä kaikenlaisille katsojille. Netflixin elokuvavalikoima päivittyy säännöllisesti, joten kannattaa tutustua palveluun ja löytää omat suosikit.

Oli kyse sitten toimintaelokuvista, komedioista tai draamasta, Netflix tarjoaa elokuvavalikoimansa avulla viihdettä ja pakoa arjen kiireistä. Katsojilla on mahdollisuus löytää uusia suosikkeja ja nauttia laadukkaasta sisällöstä, olipa mieltymykset mihin tahansa suuntaan. Netflixin tilaajat voivat nauttia näistä elokuvasuosituksista ja niiden tarjoamasta elokuvamaailmasta.

Netflixin uutuudet ja suositukset vuonna 2022

Netflix tarjoaa jälleen kerran upeita uutuuksia sekä suositeltuja elokuvia vuonna 2022. Elokuvien kirjo on laaja, ja jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa katsottavaa. Olipa kyseessä toimintaelokuva, komedia tai draama, Netflix tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja eri genreistä. Tartu siihen kätevään sovellukseen, istu alas ja nauti korkealaatuisesta elokuvatarjonnasta, jonka Netflix sinulle tarjoaa.

Genre Suositeltu elokuva
Toiminta Extraction
Komedia The Half of It
Draama The Irishman

Netflix on erinomainen palvelu elokuvanystäville, sillä se tarjoaa monipuolisia elokuvia eri genreistä. Uudet elokuvat ja suositukset Netflixissä vuonna 2022 takaavat viihdyttävän ja laadukkaan elokuvakokemuksen kaikenikäisille. Tutustu valikoimaan ja aloita elämyksellinen matka elokuvamaailmaan!

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat uusimmat elokuvat Netflixissä?

Netflixissä on jatkuvasti päivittyvä valikoima uusia elokuvia eri genreistä. Parhaiten ajan tasalla uusista elokuvista pysyt seuraamalla Netflixin omia suosituksia tai tsekkaamalla “Uudet elokuvat” -osion. Jos etsit tuoreita elokuvia Netflixin valikoimasta, tässä vinkkejä siitä, miten löydät juuri julkaistuja leffoja.

Mitä suosittuja elokuvia Netflix suosittelee tällä hetkellä?

Netflix suosittelee tällä hetkellä esimerkiksi jännitystä ja toimintaa tarjoavia elokuvia, kuten “Extraction” tai “Enola Holmes”. Suositukset vaihtelevat henkilökohtaisen katseluhistorian ja mieltymysten perusteella. Netflix tarjoaa yksilöllisiä elokuvasuosituksia, jotka perustuvat katseluhistoriaasi. Tässä muutama ajankohtainen suositus.

Mitä netflix-elokuvia suositellaan lapsille?

Netflixissä on laaja valikoima lapsille sopivia elokuvia, kuten animaatioita, seikkailuelokuvia ja suosittuja sarjoja. Suositut elokuvat kuten “Frozen” ja “Harry Potter” -sarjan osat ovat myös saatavilla. Jos etsit lapsille sopivia elokuvia Netflixistä, tässä muutamia suosituksia.

Mitkä ovat parhaat kauhuelokuvat Netflixissä vuonna 2021?

Netflixissä on useita kauhuelokuvia, jotka tarjoavat jännitystä ja karmivia hetkiä. Parhaiten onnistut löytämään juuri omiin mieltymyksiisi sopivat kauhuelokuvat katsomalla Netflixin kauhuelokuvasuosituksia tai tarkastelemalla “Kauhuelokuvat” -osion valikoimaa. Jos haluat viettää karmivaa leffailtaa, tässä muutamia kauhuelokuvia, jotka ovat saatavilla Netflixissä vuonna 2021.

Mikä on Netflixin suomalainen elokuvatarjonta?

Netflixissä on myös suomalaisia elokuvia tarjolla. Suosittuja suomalaisia elokuvia ja sarjoja, kuten “Miehet jotka vihaavat naisia” ja “Bordertown” -sarja, voi löytää näppärästi “Suomalaiset elokuvat” -kategorian alta. Jos olet kiinnostunut suomalaisista elokuvista, tässä muutama suositus suomalaisista leffoista Netflixissä.

Mitkä ovat Netflixin suositut toimintaelokuvat?

Netflixissä on monia suosittuja toimintaelokuvia, jotka tarjoavat jännitystä ja vauhdikkaita kohtauksia. Jotkut suositellut toimintaelokuvat ovat esimerkiksi “Extraction” ja “The Old Guard”. Jos haluat katsoa vauhdikkaita toimintaelokuvia, tässä muutamia suosituksia Netflixin valikoimasta.

Mitkä ovat parhaat Netflix-leffat vuonna 2022?

Vuonna 2022 Netflix julkaisee useita odotettuja ja kiinnostavia elokuvia eri genreissä. Jotta pysyt parhaiten kärryillä, kannattaa seurata Netflixin omia uutisointeja ja trailerijulkistuksia tai tutustua “Upcoming Movies 2022” -osioon Netflixissä. Jos haluat varmistaa, että et jää paitsi parhaista Netflix-leffoista vuonna 2022, tässä vinkkejä seurantaan.

Mitä uutta Netflixissä on tarjolla?

Netflix tarjoaa jatkuvasti uutta sisältöä, kuten elokuvia ja sarjoja. Voit tarkastella “Uudet julkaisut” -osion valikoimaa tai seurata Netflixin omia päivityksia ja suosituksia uusista julkaisuista. Jos kaipaat uutta sisältöä Netflixin valikoimaan, tässä muutamia vinkkejä siitä, miten löydät juuri julkaistua materiaalia.

Mitkä ovat Netflixin suosituimmat sarjat tällä hetkellä?

Netflixin suosituimmat sarjat vaihtelevat ajan myötä. Hetken trendikkäimpiä sarjoja voivat olla esimerkiksi “Stranger Things”, “Money Heist” ja “The Crown”. Suosituksia voi seurata Netflixin kotisivujen tai sovelluksen “Trendaavat sarjat” -osiossa. Jos haluat saada vinkkejä suosituista sarjoista Netflixissä, tässä muutamia ajankohtaisia suosituksia.

Paljonko Netflix maksaa ja mitä siihen kuuluu?

Netflixillä on erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat hinnaltaan. Halvimmasta vaihtoehdosta saa HD-laatuisen katselun yhdellä laitteella, kun taas kalleimpaan tilaukseen kuuluu UHD-laatu ja mahdollisuus katsoa samanaikaisesti usealla laitteella. Tarkemmat tiedot hinnasta ja tilausvaihtoehdoista voi tarkistaa Netflixin omilta sivuilta. Jos mietit paljonko Netflix maksaa ja mitä siihen kuuluu, tässä tietoa eri tilausvaihtoehdoista.

Artiklen Netflix Elokuvat 2022: Uudet elokuvat Netflixissä ja parhaat suositukset har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 25 anmeldelser