Classic pizza ravintolat

Ravintolat – Classicpizza

Classic Pizza Restaurant Ainoa. Länsituuli 5, 02100 Espoo · +358 44 733 7091 · ainoa.classicpizza@restel.fi. AVOINNA. MA: 11:00 – 20:00. TI: 11:00 – 20:00.

Menu – Classic Pizza

Classicpizza – Valitse ateriasi meidän maukkaasta valikoimasta.

Pizzat ja salaatit. Klassikot ja yllättäjät. Classic pizzan filosofiaan kuuluu ehdottomuus laadun suhteen sekä rakkaus ruokaa kohtaan.

Classic Pizza Restaurant – Ratina

Classic Pizza Restaurant – Ratina

Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä. Meillä käy …

Classic Pizza Restaurant – Forum

Classic Pizza Restaurant – Forum

Classic Pizza Restaurant on suomalainen vuonna 1996 perustettu ravintolaketju. Se oli perheyritys, jonka omisti Juha Toivanen, kunnes Restel osti ketjun 2022.

Classic Pizza Restaurant – Iso Omena, Espoo

Kauppakeskus Iso Omena Espoo – Liikkeet

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, jatkuvasti uudistuva pizzaravintola. Tarjoamme vieraillemme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, …

Isossa Omenassa on yli 230 liikettä ja reilut 50 ravintolaa ja kahvilaa sekä kattavat kunnalliset palvelut terveysasemasta kirjastoon.

Classic Pizza – Wikipedia

Classic Pizza – Wikipedia

Tervetuloa hemmoteltavaksemme Sellon Classic Pizzaan ravintolaan! Classic Pizza ravintola Sello löytyy kauppakeskuksen kolmannesta kerroksesta.

Classic Pizza Restaurant – Kauppakeskus Valkea

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: …

Valkea on ainutlaatuinen kahdesta korttelista ja niitä yhdistävästä katetusta Kesäkadusta muodostuva yli 60 liikkeen kokonaisuus Oulun sydämessä.

Classic Pizza Espoo – Kauppakeskus Sello

Classic Pizza Espoo | Kauppakeskus Sello

Viihtyisästä Classic Pizza Sellosta löydät ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun, herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen sekä Espoon parhaat pizzat!

Ravintolat | Tampereen Kylpylä – Holiday Club

Ravintolat | Tampereen Kylpylä | Holiday Club

Nauti ravintoloiden maittavista ruoista arkena ja juhlahetkinä, tai kokeile Klubikeittiön hauskaa kokkausiltaa omalla porukalla keittiömestarin opastuksella.

Classic Pizza Stockmann, Helsinki: Arvostelut – Eat.fi

eat.fi

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Keywords: classic pizza ravintolat, classic pizza helsinki, classic pizza oulu, classic pizza tampere, classic pizza stockmann, classic pizza turku, classic pizza caribia, classic pizza espoo, classic pizza imatra